Seizoen 2016

FEEST
Na de verrassende dinertheater-hit ‘Vader’ komt Nanna Tieman dit seizoen met ‘Feest’. Ook dit keer schuift u weer aan tafel aan. De spelers hebben een Feestmaal voorbereid. Vers gesneden patatten en zelfgemaakte worst. Slingers en ballonnen. Liefdevolle liedjes en dampende muziek. IJzersterke sketches over het leven van alledag. In een stomende sneltreinvaart dendert het menselijk gemodder aan u voorbij. Groots en meeslepend. Tot iedereen huilt van het lachen en lacht van het huilen. Acht sketches, zeven liedjes, zes zintuigen, vijf kansen op een prijs, vier bier, drie monologen, dat alles in twee uur in één grote theaterbelevenis. Feest: exclusief voor fijnproevende Bourgondiërs. Voor mensen die zich durven laten verrassen.
Met haar Dinertheater zet Nanna Tieman een nieuwe toon in het huidige theateraanbod. Een nieuw genre waarin het publiek een onvergetelijke ervaring voorgeschoteld krijgt. Theater als totaalbelevenis en een unieke avond uit.
(ook voor vegetariërs!)
concept, tekst en regie: Nanna Tieman | spel: Romijn Conen, Leon de Waal, Thijs Miedema e.a.VADER
Voor het derde en wellicht laatste seizoen toert Theaterbedrijf Nanna Tieman met de dinertheater-hit ‘Vader’ door het land. Velen voor u hebben genoten van de drie acteurs die al kokend en spelend een vijf gangen diner op tafel toveren. In een huiselijk pop-up restaurant vertellen zij over hun vaders. Hebben ze het beter gedaan? Of zijn ze juist onlosmakelijk verbonden met de man die op zondag 'het vleesch' kwam snijden? Smakelijke, hilarische, herkenbare en confronterende herinneringen worden opgedist.
Bent ook u klaar voor een nostalgische reis? Via de smaakpapillen, door de maag, recht naar het hart? Grijp dan deze laatste kans en schuif aan bij ‘Vader’.

concept, tekst en regie: Nanna Tieman
spel en kookkunst: Leon de Waal e.a.
Deze voorstelling is inclusief vijf gangen en drie consumpties.
(ook voor vegetariërs!)

Kijk hier voor de speellijst.
vader2
20 minuten, de theaterproeverij
Kent u dat gevoel dat u niet kunt kiezen omdat er uit teveel te kiezen valt? Zoals in het restaurant waar u - uit al die kostelijke desserts - geen keuze kunt maken? Kiest u het een, mist u dus al het andere. Het risico is groot dat de ander toch een lekkerder toetje heeft dan u.
Daar hebben ze in het restaurant iets op gevonden: het Grand Dessert. Zo hoeft u niets te missen! Een proeverij van de lekkerste smaken op één bord.

Theaterbedrijf Nanna Tieman presenteert, in samenwerking met zeven theaters, een Grand Dessert van theater:
20 minuten, de theaterproeverij!
Op deze avond krijgt u een keur van nieuwe makers geserveerd in alle smaken die de podiumkunst te bieden heeft: cabaret, dans, muziek, theater. Noem maar op. U hoeft vanavond niet te kiezen, u krijgt het allemaal.

In de foyer van het theater koken deze avond vooraanstaande chef-koks uit de omgeving voor u. Telkens bestelt u kleine hapjes en eet u waar u zin in heeft. Tussendoor nemen 8 makers u mee om te proeven van hun 20-minuten. Korte voorstellingen op de meest ongeziene en verrassende plekjes van het theater. Terug in de foyer wacht u een nieuw smakelijk gerecht uit handen van de koks. U – als fijnproever – kunt zo een avondlang genieten van allerlei theater en eten.
En… u hoeft niet te kiezen. U krijgt het allemaal.