Verschenen bij de voorstelling VADER: deel 1 van Vader Kookt. Een kleine selectie verhalen en recepten van mensen die in de afgelopen 2 seizoenen de voorstelling hebben bezocht. Dit eerste hoofdstuk moet een vervolg krijgen. En daar kunt u voor zorgen. Net zoals in het afgelopen jaar vragen we ook dit jaar weer aan ons publiek, aan u, om uw verhaal te vertellen. En dan denkt u misschien: ik weet niets speciaals of bijzonders maar dat geloof ik niet. Ieder van ons heeft herinneringen of verhalen die de moeite waard zijn om gehoord te worden. Verhalen over wie wij zijn.

Want wie zijn wij? Wat definieert ons? Onze opvoeding? De aan- of afwezigheid van onze vaders? De stappen die we zetten? De keuzes die we maken? Wie zijn wij? Waar kauwen wij op na? Wat doet ons het water in de mond lopen? Zijn wij de verhalen die we vertellen? Zijn wij wat we op ons bordje hebben liggen? En hebben wij hetzelfde te verteren als onze ouders?

De komende twee jaar gaan we deze kookkaarten maken. En misschien krijgen we zo wel een heel klein beetje een idee van wie wij zijn. Ik wil u van harte uitnodigen uw verhaal met ons te delen. Fotograaf Alex en ik komen dan bij u thuis om samen uw anekdote of eet-herinnering zo goed mogelijk op te schrijven en te fotograferen. U kunt mij bereiken per mail:
info@nannatieman.nl

Ik hoop dat Vader Kookt vele hoofdstukken mag gaan krijgen. Uw bijdrage is meer dan welkom!

Wilt u Deel 1 al ontvangen? Dat kan. het enorme vouwvel is samen met een theeboek en afwasborstel verpakt en kost slechts € 10,00. Te verkrijgen bij de voorstelling of bestellen via de mail. Dan komen er wel verzendkosten bij.

Nanna Tieman