vader

Ode aan vaders van vroeger en nu

Zien, horen, ruiken, proeven. En voelen. De voorstelling Vader is een zintuiglijke voorstelling. De Kameleon wordt omgetoverd tot pop-up restaurant, waarin drie acteurs u een vorstelijk vijfgangendiner voorschotelen. Ondertussen leert u op theatrale wijze hun vaders kennen. Nu ze zelf volwassen geworden zijn, kunnen de mannen u melden of ze het beter gedaan hebben dan hun vader. Zijn ze losgekomen van of juist onlosmakelijk verbonden met de man die op zondagavond ‘het vleesch’ kwam snijden? Tijdens de verhalen worden smakelijke herinneringen voor u opgedist. Deze vinden hun weg via de smaak- papillen, door de maag, recht naar het hart.


Spel en kookkunst: Arthur Kneepkens, Leon de Waal en Romijn Conen Concept, tekst en regie: Nanna Tieman


feest!

Proef het ‘carnaval van de crisis’

In combinatie met een uitgebreid diner maakt Nanna Tieman van haar voorstellingen échte belevenissen die alle zintuigen raken. Bijzondere, diepgaande en persoonlijke voorstellingen waarbij het publiek bijna letterlijk meespeelt in het verhaal.

Bij Feest wordt u aan tafel ontvangen en serveert het gezelschap gedurende de voorstelling een driegangenmenu. Om met u ‘het carnaval van de crisis’ te vieren. Alles wat verkeerd gaat, wordt vrolijk op zijn kop gezet en mondt uit in een laatste avondmaal en een grande finale.
Losjes gebaseerd op het stuk De koning sterft van Eugène Ionesco, werken van Jeroen Bosch en het fenomeen carnaval.

Spel en kookkunst: Arthur Kneepkens, Leon de Waal, Nanna Tieman, Romijn Conen
Regie: Nanna Tieman

Schermafbeelding%202019 04-29%20om%2011.18.37

Eerdere voorstellingen

VaderFeest!
 

Meer van ons